Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen Aston Villa-uit

We maken ons op voor het Europese uitduel met Aston Villa. Voor Ajacieden die hun club achternareizen, hebben we informatie over het omwisselen en vervoer naar het stadion.

11 maart 2024 - 22:15
Omwisselenavlaja800
Ajax wordt gesteund door 2109 Ajacieden. © Pro Shots

Aston Villa en Ajax staan donderdag tegenover elkaar in Villa Park. Houdt er rekening mee dat het in Engeland een uurtje vroeger is. De aftrap staat gepland voor 20.00 uur lokale tijd. Ook is het goed om te weten dat je voor het Verenigd Koninkrijk een geldig paspoort nodig hebt. Er is op woensdag helaas geen mogelijkheid de laatste training bij te wonen.

Omwisselen
We beginnen maar gelijk met het belangrijkste: het omwisselen in Birmingham gebeurt op de wedstrijddag van 9.30 tot 16.00 uur (lokale tijd). Je kunt hiervoor terecht bij The Arcadian. Hou er rekening mee dat je buiten de genoemde tijden niet kan omwisselen. Wedstrijdkaarten worden éénmalig verstrekt. Bij verlies of diefstal kan Ajax niet voor een duplicaat zorgen.

Bij het kopen van een kaart heb je een mobiel ticket in de Ajax-app ontvangen. Deze dien je om te ruilen tegen een fysiek toegangsbewijs. Dit kaartje krijg je op vertoon van je mobiele ticket en een geldig legitimatiebewijs. Het ID moet overeenkomen met de naam van de koper. De kaarten zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Aanbevolen
Prachtig Villa Park en Holte Enders in the Sky

Vervoer
Ajax adviseert supporters om voorafgaand aan het duel in de buurt te blijven van het omwisselpunt, waar meerdere horecagelegenheden zijn. Dit is dichtbij station New Street, waarvandaan je met de trein kan reizen naar Witton Station. Vanaf hier loop je naar het uitvak van Villa Park. Een treinkaartje is verplicht en dien je van tevoren te kopen.

Stadionregels
Je vindt Villa Park aan de Trinity Rd, Birmingham B6 6HE, Verenigd Koninkrijk. Het stadion gaat om 18.00 uur lokale tijd open. We raden aan op tijd te komen, want de toegangscontrole kan de nodige tijd in beslag nemen. Binnen het stadion kun je alleen met pin betalen. 

De stadionregels zijn vergelijkbaar met die in Nederland, maar we herhalen ze voor de zekerheid toch nog even. Blik- en glaswerk zijn niet toegestaan, evenals grote tassen die niet onder een stadionstoeltje passen. Doorzichtige flesjes water van maximaal vijfhonderd milliliter zijn wel toegestaan.

Roken en (soft)drugsgebruik en -bezit is verboden, net zoals het bezit en/of afsteken van fakkels of vuurwerk. Dronken personen krijgen geen toegang tot het stadion en kunnen worden aangehouden. 

Vlaggen groter dan één vierkante meter dienen door middel van een certificaat aantoonbaar brandvertragend te zijn. Spandoeken of andere voorwerpen met, in de ogen van stewards, het beveiligingspersoneel en/of de politie, discriminerende of provocerende teksten, afbeeldingen of vormen zijn niet toegestaan.

Laten we er met z’n allen een mooie trip van maken. Tot in Birmingham! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >