Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe mee aan eerste editie van Ajax Life Walking Footballtoernooi! [GESLOTEN]

Alle routiniers verzamelen! Die oproep doen we aan de vijftigplussers onder onze leden. Speciaal voor jullie organiseren we namelijk de eerste editie van ons Ajax Life Walking Footballtoernooi. Ben jij erbij?

19 maart 2024 - 10:45
Wf800
Lekker voetballen met uitzicht op ons prachtige stadion. © De Brouwer

De inschrijving voor het Ajax Life Walking Footballtoernooi is gesloten!

Je bent zo jong als je jezelf voelt en nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van Walking Football. Het spelletje hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm, waarbij in wandeltempo wordt gespeeld op een kwartveld.

Tijdens een partijtje mag er niet worden gerend, zijn slidings verboden en mag de bal niet boven heuphoogte komen. Dat zijn de regels in een notendop. Klinkt simpel, toch?

De eerste editie van ons Ajax Life Walking Footballtoernooi staat op de agenda voor zondag 21 april. Er is plek voor 160 deelnemers. Ieder vijftigpluslid van Ajax Life dat zich inschrijft, mag één introducé meenemen.

De bal gaat vanaf 13.30 uur rollen op het trainingsveld naast de Johan Cruijff Arena. De inloop start een uurtje eerder. We verwachten dat het laatste fluitsignaal rond 16.00 uur klinkt.

Bij het evenement zijn ook twee Ajaxlegendes aanwezig. Sonny Silooy en Dick Schoenaker komen gezellig langs. We weten zeker dat ze overlopen van de handige tips en mooie verhalen. En wellicht trappen ze zelfs nog een balletje mee.

De inschrijving voor het Ajax Life Walking Footballtoernooi is gesloten!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >