Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax is jarig en trakteert pasgeboren baby’s op bal Bobby!

Het is 18 maart. Dat betekent dat Ajax jarig is. Onze mooie club blaast alweer 124 kaarsjes uit. En wie jarig is, trakteert! Ouders van pasgeboren kinderen krijgen een speciaal cadeau: de exclusieve bal Bobby!

18 maart 2024 - 11:04
Balbobby800
Speelplezier gegarandeerd! © AFC Ajax

Het begon allemaal op 18 maart 1900. Floris Stempel, Han Dade en Carel Reeser richtten AFC Ajax op in café Oost-Indië. Dat is precies 124 jaar geleden. Om dat te vieren, bedacht de club iets leuks.

Ajax trakteert ouders van pasgeboren kinderen op de speciale bal Bobby. Deze bal is speciaal ontworpen voor baby’s tot twaalf maanden oud. Met Bobby wil de club zijn supporters niet alleen feliciteren met hun gezinsuitbreiding, maar ook inspireren om samen veel speelplezier op te doen.

De naam van de bal is natuurlijk niet zomaar gekozen. Het is een verwijzing naar clublegende Bobby Haarms. Hij was een leven lang Ajacied. Naast speler bij Ajax, was Haarms het langstzittende en succesvolste staflid in de geschiedenis van de club.

Ouders halen de bal gratis in huis via deze link. Je uploadt een geboortekaartje, waarna je binnen ongeveer drie werkdagen een mail ontvangt met een couponcode. Hiermee kun je Bobby gratis laten bezorgen. Wees er snel bij, want op is op.

Update: Bobby was erg in trek en is onderhand niet meer voorradig. Als na de controleronde blijkt dat er nog ballen terugkomen, dan maakt Ajax dat via de officiële kanalen kenbaar.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >