Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Fotoverslag SV Ajax Footgolftoernooi: komt dat schóóóóóót!

Het Nederlands elftal schoot zondag met scherp, maar dat deden leden van Supportersvereniging Ajax de uren ervoor ook. Jong en oud deed mee aan de derde editie van ons SV Ajax Footgolftoernooi. Foto’s!

17 juni 2024 - 11:04
Footgolf 1200
Wat een geweldige foto. © Pro Shots

In Ajaxshirts of -trainingspakken gestoken leden, groot en klein, arriveerden in alle vroegte bij FOOTgolf Nederland te Spaarnwoude. Footgolf is, zoals de naam verklapt, een combinatie tussen voetbal en golf. Met zo min mogelijk schoten moet je de bal in de ghole krijgen. Met inzicht, lef, behendigheid en af en toe een flinke portie geluk zagen we dat veel gebeuren.

Tussen de regenbuien door hoorden we volop oeh’s en aah’s, terwijl er ook veel werd gelachen. Sommige ballen vlogen de struiken in, waar anderen keurig netjes werden weggelegd. Ajacieden onder elkaar, het was gewoon weer superleuk. Reken maar dat we dit evenement blijven organiseren.

In elke leeftijdscategorie waren er winnaars: Noan won namens de Ajax Kids Club, Clemens als lid van Ajax Jonge Schare en bij Ajax Life was Andy de beste. De foto’s zijn van Pro Shots. Wij werden er erg vrolijk van!

Wil jij ook meedoen aan evenementen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel bij ons aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >