Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Word keeper tijdens Fun Games op Open Dag van Ajax!

Ben jij lid van de Ajax Kids Club? En vind je het leuk op doel te staan? Dan hebben we iets gaafs voor je! We zijn op zoek naar keepertjes die op de Open Dag van Ajax willen meedoen aan de Fun Games.

08 juli 2024 - 09:01
Fungamesopendag800
Houd jij alle ballen uit het doel? © De Brouwer

Supportertjes zijn op maandag 5 augustus vanaf 10.00 uur welkom in en rondom de Johan Cruijff Arena. Er is zowel een buiten- als binnenprogramma. In het mooiste stadion van Nederland vinden de hele dag door Fun Games plaats. 

De bezoekertjes van de Open Dag mogen tijdens de Fun Games proberen te scoren. Natuurlijk moeten ze daarvoor wel eerst de keeper passeren. Precies daar wordt het interessant!

We zijn namelijk op zoek naar leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar) die het leuk vinden onder de lat te staan. Lijkt je dat wat? Mooi! Je kunt je via het formulier hieronder aanmelden.

Je kunt daarin ook aangeven voor welk tijdslot van de Open Dag je een kaartje hebt gereserveerd. Inschrijven kan tot en met woensdag 10 juli. We nemen een dag later contact op met de uitgekozen keepertjes.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >