Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - PSV!

Ajax speelt op zaterdag 3 februari in eigen huis tegen PSV. Als lid van de Ajax Kids Club maak je kans op kaartjes voor dit topduel!

22 januari 2024 - 15:58
Win Kaartjes 1200
Hup, Ajax! © De Brouwer

Staat de datum van Ajax - PSV al met rode stift omcirkeld in jouw agenda? De bal gaat om 20.00 uur rollen in de Johan Cruijff Arena. Het stadion is helemaal uitverkocht, maar met een beetje geluk kun jij er alsnog bij zijn. Echt waar! We hebben namelijk nog vier setjes kaartjes klaarliggen.

Als lid van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar) maak je daar kans op. Hoe? Door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag hieronder. We hebben de prijsvraag iets moeilijker gemaakt dan normaal. Het gaat immers om kaartjes voor een topwedstrijd.

Je kunt het juiste antwoord insturen tot en met dinsdag 30 januari. Daarna nemen we contact op met de winnaartjes. Succes!

Prijsvraag: Ajax en PSV stonden in de eredivisie 67 keer tegenover elkaar in Amsterdam. Hoeveel van die wedstrijden werden door Ajax gewonnen?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >