Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Scoor in Johan Cruijff Arena tijdens rust van Ajax - NEC!

Zelf scoren in de Johan Cruijff Arena? Het kan als lid van de Ajax Kids Club! Ajax trapt op zondag 18 februari om 14.30 uur af tegen NEC. Doe jij tijdens de rust mee met de Ajax Fun Games?

29 januari 2024 - 11:13
Fun Games 1200
Deze gaat richting de bovenhoek. Dat zie je zo! © De Brouwer

Meedoen aan de Ajax Fun Games is helemaal te gek. Doelpunten maken en juichen in een volle Johan Cruijff Arena. Wie wil dat nou niet? De Fun Games vinden plaats tijdens de rust van het thuisduel met NEC. Geef jij de spelers van Ajax het goede voorbeeld?

We zijn op zoek naar tien doelpuntenmakers die op het heilige gras van het Ajaxstadion willen scoren. Verder zoeken we natuurlijk ook twee leden die het tof vinden keeper te zijn. In onderstaand formulier kun je aangeven of je wilt voetballen of keepen.

Aanbevolen
Word mascotte bij Ajax - NEC!

Na afloop van de Ajax Fun Games doe je een mooi ererondje langs de tribunes, samen met mascotte Lucky. We hebben overigens nog meer goed nieuws, want als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je eerst het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 4 februari meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje.

Prijsvraag: Ajax won eerder dit seizoen met 2-1 in Nijmegen. Wie maakte het tweede Ajaxdoelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >