Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kaartverkoop legendeduel tussen Liverpool en Ajax gestart

Ajax is uitgenodigd om op zaterdag 23 maart met een team van legendes te voetballen tegen een legendeteam van Liverpool. Het duel op Anfield staat in het teken van het goede doel. De kaartverkoop is gestart!

31 januari 2024 - 13:21
Verkooplivaja800
Ajacieden op Anfield is altijd goed! © AFC Ajax

Alle opbrengsten gaan naar de Liverpool Foundation, dat het vitale werk in de stadsregio van Liverpool en daarbuiten ondersteunt. De twee voorgaande legendewedstrijden tegen Manchester United en Celtic leverden een schitterend bedrag van 1,45 miljoen pond op. 

Sir Kenny Dalglish en Ian Rush zitten in maart op de bank om het legendeteam van Liverpool te coachen. Welke legendes er namens Ajax en de Engelsen deelnemen aan de wedstrijd, wordt op een later moment bekendgemaakt.

Wil jij bij de wedstrijd aanwezig zijn? Dat kan! De kaartverkoop is al een tijdje gestart. Je scoort tickets voor de thuistribune via de website van Liverpool. De prijzen variëren van 28 tot 55 pond. Je kunt tien tickets per bestelling afrekenen.

Het is goed om te weten dat Ajax ook naar de mogelijkheid kijkt een uitvak te creëeren. Als we daar meer over weten, maken we uiteraard lawaai. 

Het lijkt ons in elk geval een mooi tripje!

Aanbevolen
Legendes Ajax en Liverpool spelen op Anfield wedstrijd voor goede doel

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >