Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hier een wallpaper van Berghuis om te koesteren!

De ene week vervloek je hem, de andere week waardeer je hem. Na afloop van het uitduel met Heracles Almelo (2-4) neigden we weer naar het laatste. We hebben het natuurlijk over Steven Berghuis. Hij is deze keer de hoofdrolspeler op onze wallpaper.

28 januari 2024 - 11:26
Wpheraja800
Streep eronder en door. Toch, Steven? © Pro Shots

Berghuis zorgde vorige week voor gefronste wenkbrauwen, door te stellen dat we hem en Steven Bergwijn als ‘beste spelers van de eredivisie’ moeten koesteren. Dat schoot bij veel Ajacieden in het verkeerde keelgat. Tussen de regels door snapten we best wat hij probeerde te zeggen, maar zijn houding en timing voelden verkeerd.

In Almelo nam hij die woorden terug. In een fijn interview met ESPN gaf hij toe niet blij te zijn met zijn woordkeuze. “Ik bedoelde het juist goed en nederig,” zo stelde Berghuis, die zijn aanvoerder in bescherming wilde nemen. “Wanneer je als team iets wil bereiken, moet je het met z’n allen doen.”

Aanbevolen
Berghuis baalt van eerdere uitspraken en vertelt over band met Rulli

Dat Berghuis terugkomt op zijn eerdere uitspraken, vinden we klasse. Het past in die zin wel een beetje bij de haat-liefdeverhouding die we soms met hem hebben. We hopen het nu weer over zijn spel op het veld te kunnen hebben, in plaats van de dingen die zich buiten de lijnen afspelen. 

Een wallpaper leek ons daarbij een mooi startpunt. Je kunt de telefoonachtergrond installeren door op het linkje hieronder te klikken. Koester 'm maar snel, want we hopen na PSV-thuis met een verse plaat te komen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >