Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij Ajax - Fortuna Sittard!

Ajax speelt op zondag 10 maart om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Natuurlijk trappen we niet af zonder mascottes! Ben jij erbij?

19 februari 2024 - 08:57
Mascottesajafor800
Loop jij straks ook zo het veld op? © De Brouwer

Het is serieus tof mascotte te zijn bij een wedstrijd van Ajax. Vanuit de spelerstunnel wandel je samen met de Ajacieden de Johan Cruijff Arena binnen. Misschien sta jij straks wel naast Devyne Rensch of Steven Berghuis! En dat vlak voor de ontmoeting met Fortuna.  

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt. 

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén kaartje voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot ontvang je een mascottediploma. Klinkt goed, toch? Dat dachten wij ook! 

Om kans te maken op deze te gekke prijs, moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 25 februari meedoen. Daarna krijgen de winnaars bericht.  

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen in eigen huis met 4-0 van Fortuna. Wie maakte het vierde Ajaxdoelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >