Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win plek op perstribune of langs veld als Dapp’re Schrijver of Fotograaf!

Schuilt er een ware sportjournalist in jou? Ben jij dé Ajaxwatcher van de toekomst? Of vind je het juist tof foto’s te maken? Lees dan snel door! Wie weet ben jij bij Ajax - NEC onze Dapp’re Schrijver of Dapp’re Fotograaf.

07 februari 2024 - 10:32
Schrijverfotograaf800
Loop jij een dagje met ons mee? © Ajax Jonge Schare

Als Dapp’re Schrijver loop je een dagje mee met de redactie van Ajax Life. Je zit bij ons op de perstribune, gaat mee naar de persconferentie van John van ‘t Schip en interviewt na afloop van de wedstrijd een Ajaxspeler in de perszaal. Hoe onwijs gaaf is dat?

Liggen jouw interesses meer bij fotografie? Dat kan natuurlijk ook! Daarvoor hebben we iets nieuws: de Dapp’re Fotograaf. Deze winnaar loopt een dagje mee met onze fotograaf. Je staat met een camera langs het veld en maakt toffe plaatjes van de wedstrijd en de tribunes.

Zoiets maak je natuurlijk niet snel mee. Om Dapp’re Schrijver of Dapp’re Fotograaf te worden, vragen we je in het formulier hieronder te vertellen waarom jij een van deze titels verdient. Degene met de beste motivatie, loopt op zondag 18 februari met onze redactie of fotograaf mee bij het thuisduel met NEC.

Leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) kunnen tot en met zondag 11 februari meedoen aan deze prijsvraag. Een dag later nemen we contact op met de winnaar. Je kunt in het formulier aangeven of je liever Dapp’re Schrijver of Dapp’re Fotograaf wordt. 

Ook leuk om te weten: veel van onze voorgangers maken inmiddels écht carrière in de sportwereld. Heel veel succes!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid en profiteer van dikke korting met ons halfjaarlidmaatschap. 

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >