Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Fortuna Sittard!

De thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard is in aantocht. Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je kans op kaarten voor dit duel!

26 februari 2024 - 13:43
Win Kaarten 1200
Ajax kan alle steun goed gebruiken! © De Brouwer

De ploeg uit ‘Zitterd’ bezoekt de Johan Cruijff Arena op zondag 10 maart. De bal gaat op het traditionele tijdstip van 14.30 uur rollen in ons mooie Amsterdam. Fortuna doet het overigens best aardig, gezien de twaalfde plek op de ranglijst.

Heb jij nog volop zin en kracht om Ajax vooruit te schreeuwen? Dan nodigen we je graag uit om mee te doen aan onze prijsvraag. We hebben namelijk tien setjes kaarten liggen, waar jij als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare kans op maakt.

Wat je daarvoor moet doen? Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Dat kan tot en met dinsdag 5 maart. Kort daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax speelde eerder dit seizoen met 0-0 gelijk in Sittard. Welke twee Ajacieden kregen die wedstrijd een gele kaart?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >