Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Veelbesproken Taylor schiet Ajax rondje verder en zichzelf naar wallpaper

Kenneth Taylor was de afgelopen weken de gebeten hond. De middenvelder kreeg een lading kritiek over zich heen, waaronder van de eigen achterban. Dat uitgerekend hij Ajax naar de achtste finales van de Conference League schoot, verdient wat ons betreft een wallpaper.

22 februari 2024 - 23:39
Wpbodaja800
Taylor scoort, alsof het zo moest zijn. © Pro Shots

De goal viel compleet uit het niets. Het was Bodø/Glimt dat aanspraak maakte op de voorsprong. En toen slingerde Taylor in de 114e minuut plots een bal voor. De bedoeling was om een medespeler te bereiken, maar het leerwerk viel pardoes achter de Noorse keeper.

Taylor was de eerste die na afloop eerlijk toegaf dat het geen schot op doel was. De ontlading in het uitvak was er in ieder geval niet minder door. Dat uitgerekend de middenvelder Ajax een rondje verder schiet in Europa, is een fijne opsteker voor hem.

Aanbevolen
Taylor eerlijk over ietwat gelukkige goal en kritiek aan zijn adres

Het ging de laatste weken immers veel over Taylor. Over zijn tegenvallende spel, maar ook over het cynische applaus toen hij in de heenwedstrijd naar de kant moest. Hetzelfde gebeurde enkele dagen later tegen NEC. 

Uitgefloten werd hij niet, zoals door velen wel wordt beweerd. Maar de schoonheidsprijs verdient het ook niet. Het moet voor Taylor niet prettig zijn geweest. In die zin was het mooi dat juist hij in Bodø de matchwinnaar werd. 

Hoewel we ook voor uitblinker Diant Ramaj op de wallpaper hadden kiezen, vonden we de juichplaat van Taylor net iets mooier. Je kunt de telefoonachtergrond installeren door op het linkje hieronder te klikken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >