Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Supporter Emile juichte in januari extra hard voor Brobbey

Emile Kruip (54) juichte afgelopen maand nog net iets harder dan normaal voor de goals van Brian Brobbey. De spits schoot Ajax naar een aantal belangrijke overwinningen én hij zorgde er met zijn treffers voor dat Emile de maandwinnaar werd van onze Ajax Life Poule.

Door Jordy Haak
31 januari 2024 - 11:56
Emile Ajax 1200
Emile neemt zijn zoon mee naar Ajax - NEC. © Emile Kruiper

Bijna duizend Ajacieden gaan maandelijks de strijd met elkaar aan om te bewijzen wie het meeste verstand heeft van het voetbalspelletje. Ze voorspellen de uitslagen van Ajax, de overige eredivisiewedstrijden en kunnen bonuspunten scoren met doelpuntenmakers. Uiteraard liggen er voor leden van Ajax Life prijzen in het verschiet. Ditmaal was Emile uit Gendt de gelukkige.

Het venijn zat 'm in de staart van de maand januari. “Ruim een week geleden zag ik dat ik achtste stond,” vertelt Emile. “Toen dacht ik al: nog één wedstrijdje goed voorspellen en dan kan ik wel eens in de buurt komen van de bovenste plaatsen. Bij Ajax - RKC Waalwijk vulde ik 4-1 als eindstand in. Dat werd het ook, waarna ik mezelf plots aan top van de ranglijst terugvond.”

Zijn voorsprong op de nummer twee bedroeg slechts één schamel puntje. “Goed hè, het was flink spannend. Wat mijn geheim is? Het voetbal volgen, uitslagen invullen en een beetje geluk hebben,” lacht de kenner, die dus geen glazen bol in zijn kast heeft staan.

Aanbevolen
Speel ook in februari mee met onze Ajax Life Poule!

“Ik probeer de uitslagen gewoon realistisch in te vullen, maar wel met enig chauvinisme. Ajax kent niet zijn beste seizoen. Als ik twijfel over een nederlaag, voer ik eerder een gelijkspel in. In januari was dat gelukkig niet nodig met drie overwinningen op rij. En ik ben blij dat Brobbey in vorm is.”

Daarmee valt een belangrijke naam. De beresterke spits zorgde er namelijk hoogstpersoonlijk voor dat de vlag uit kon in huize Kruip. “Hij bezorgde mij heel wat bonuspunten. Ik denk dat ik daarmee het verschil heb gemaakt.”

Wat dat Emile concreet oplevert? Kaarten voor Ajax - NEC. Daar is de prijswinnaar dolblij mee. “Vorig jaar pakte ik een wedstrijd of vier van Ajax mee. Ik ga meestal met mijn kinderen. Dan zitten we in het familievak. Wie er nu meegaat? Ditmaal is mijn zoon aan de beurt. We eten vooraf lekker een hapje en maken er een leuke dag van.”

Emile speelt nu drie jaar mee in de Ajax Life Poule. Hij is enthousiast en tipt alle supporters vooral mee te spelen. “Het brengt een ander soort spanning met zich mee. Je kijkt ook met meer interesse naar de overige eredivisiewedstrijden. En je kunt dus ook nog in de prijzen vallen.”

Denk jij beter te kunnen presteren dan Emile? Schrijf je dan ook in voor onze Ajax Life Poule! Iedere maand maak je kans op wedstrijdkaarten, terwijl de jaarwinnaar aan de haal gaat met een door de selectie gesigneerd Ajaxshirt.

Aanbevolen
Kaartverkoop legendeduel tussen Liverpool en Ajax gestart

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >