Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - FC Twente!

Het thuisduel met FC Twente komt eraan. Als lid van de Ajax Kids Club maak je kans op kaarten voor deze belangrijke wedstrijd!

02 april 2024 - 11:42
Ajaciedjes 1200
Schreeuw jij Ajax naar voren tegen FC Twente? © De Brouwer

De ploeg uit Enschede komt zondag 14 april op bezoek in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd begint om 16.45 uur. Zit jij dan in het stadion om de Ajacieden aan te moedigen? Het belooft een spannend potje te worden, want Twente is de huidige nummer drie van de eredivisie.

Onze club kan alle support goed gebruiken, dus hopen we jou binnenkort klappend, springend en zingend op de tribune te zien. Er liggen vier setjes kaartjes klaar. Als lid van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar) maak je daar kans op.

Wat je moet doen? Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met dinsdag 9 april. De kaartjes worden verloot onder de juiste inzenders. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje. Succes!

Prijsvraag: welke speler van FC Twente heeft rugnummer acht en kennen we goed bij Ajax?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu vanaf 7,50 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >