Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Almere City!

De thuiswedstrijd tegen Almere City is in aantocht. Het is alweer het laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Als lid van de Ajax Kids Club maak je kans op kaarten!

30 april 2024 - 08:41
Win Kaartjes Akc 1200
Dapp’re strijder, fier en koen! © De Brouwer

De ploeg uit Flevoland brengt op zondag 12 mei een bezoek aan de Johan Cruijff Arena, waar de bal om 14.30 uur gaat rollen. Zit jij dan op de tribune om de Ajacieden aan te moedigen?

Hopelijk valt er veel te juichen. We hebben vier setjes kaartjes klaarliggen. Als lid van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar) maak je daar kans op.

Het enige wat je hoeft te doen, is het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met dinsdag 7 mei. De kaartjes worden verloot onder de juiste inzenders. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje. Succes!

Prijsvraag: Ajax speelde eerder dit seizoen met 2-2 gelijk in Almere. Wie maakte het tweede doelpunt voor Ajax?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid. Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 3 juni verwerkt.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >