Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - FC Twente [UITVERKOCHT]

Het is weer tijd voor onze Laatste Kaarten Actie. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je voor slechts 15 euro (30 euro per setje) naar Ajax - FC Twente. Kom dus snel in actie!

03 april 2024 - 15:00
Lkaajatwe800
Jij kunt voor een prikkie naar Ajax! © De Brouwer

De Laatste Kaarten Actie is uitverkocht! We wensen alle leden die raak hebben geschoten veel plezier.

Als tiener is het leven al duur genoeg. Speciaal daarom is onze Laatste Kaarten Actie in het leven geroepen, exclusief voor leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Zo kun je voor een prikkie naar Ajax!    

Het is wel belangrijk snel je slag te slaan, want de kaartjes zijn meestal zo weg. Normaal kosten deze tickets 30 euro per stuk, maar jij kunt ze voor de helft van de prijs scoren. De bijbehorende stoelen bevinden zich in vak 407 of 409. Het gaat in totaal om vijftien setjes van twee kaartjes die we op deze wijze aanbieden.   

Het duel met Twente wordt op zondag 14 april om 16.45 uur gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Het stadion is nagenoeg uitverkocht, maar jij kunt je dus nog verzekeren van een setje kaarten. Dan moet je echter niet te lang wachten. Dus hup, bestellen die tickets!

De Laatste Kaarten Actie is uitverkocht! We wensen alle leden die raak hebben geschoten veel plezier.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >