Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Vitesse-uit

Ajax zet op zondag 19 mei koers richting Arnhem voor het uitduel met Vitesse. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt in het Gelredome. Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop.

24 april 2024 - 13:09
Verkoopvitaja800
Er zijn duizend Ajacieden welkom in Arnhem. © De Brouwer

Vitesse-uit vormt het slotstuk van dit rampseizoen. De club uit Arnhem weet al dat het is gedegradeerd, terwijl Ajax hoopt play-offs te ontlopen. Onze ploeg kan de steun van supporters goed gebruiken. Nog één keer met z’n allen erachter. 

Er zijn duizend Ajacieden welkom in het uitvak van het Gelredome. Een kaartje kost 30,12 euro en er is sprake van een buscombi. Er zijn 350 alternatieve opstapplaatsen in Heteren beschikbaar. Natuurlijk gaan onze handige SV Ajax-bussen ook weer rijden. Hou daarvoor onze busreizenpagina in de gaten. 

NL-plussers kunnen vanaf zaterdag 27 april om 10.00 uur een kaartje kopen. Op zaterdag 4 mei om 10.00 uur mogen NL’ers hun slag proberen te slaan. Op woensdag 8 mei om 23.59 uur sluiten de poorten van de digitale ticketshop. 

Tot slot is het goed om te weten dat Ajax het delen van verkoopinformatie via X (voorheen Twitter) aan het afschalen is. Uitkaarthouders worden voortaan via pushmeldingen in de Ajax-app geïnformeerd. Het is dus handig deze aan te zetten. Wij blijven de verkoopinformatie wel delen via onze kanalen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >