Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe mee aan SV Ajax Footgolftoernooi! [VOL]

Omdat de eerste twee edities van ons footgolftoernooi een groot succes waren, besluiten we het evenement ook dit seizoen te organiseren! Kom jij op zondag 16 juni een balletje trappen?

23 april 2024 - 11:00
Footgolf800
Oei, die bal krijgt een loei! © Pro Shots

Dit evenement is volgeboekt! Je kunt je wel inschrijven voor de reservelijst. We nemen dan contact met je op als er een plekje vrijkomt.

Footgolf is, zoals de naam al verklapt, een combinatie tussen voetbal en golf. Je beoefent deze sport met je voeten, terwijl je probeert de bal in de ghole te krijgen. En dat in zo min mogelijk schoten! Wat je nodig hebt? Inzicht, lef, behendigheid en een beetje geluk.

De plek van handeling is FOOTgolf Nederland in Spaarnwoude, waar je tussen 10.30 en 13.00 uur achttien gholes afwerkt. We hebben plek voor honderd Ajacieden vanaf acht jaar. Verder maakt leeftijd niet uit. Zowel jong als oud is welkom! 

Ieder lid van Supportersvereniging Ajax mag één introducé meenemen. Zo beleef je samen met je vriend(in), vader, moeder, zoon, dochter of iemand anders een leuke dag! Als je wil worden ingedeeld bij anderen bekenden, kun je dat bij je inschrijving aangeven. 

Ouders en begeleiders kunnen gedurende het toernooi in de kantine van de golfclub verblijven. Er is daar op eigen kosten eten en drinken verkrijgbaar. 

Dit evenement is volgeboekt! Je kunt je wel inschrijven voor de reservelijst. We nemen dan contact met je op als er een plekje vrijkomt.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >