Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes scoren volop paaseitjes in Johan Cruijff Arena!

Wat Ajaciedjes het liefst doen met Pasen? Paaseitjes zoeken natuurlijk! Precies dat deden tien prijswinnaartjes op eerste paasdag in het mooiste stadion van Nederland. Check de foto’s maar!

02 april 2024 - 08:16
Eitjes 1200
Een Pasen om nooit te vergeten! © Pro Shots

Gids Lucky gaf de Ajaxkids een mooie rondleiding door de Johan Cruijff Arena. De kleedkamers, de perszaal, de spelerstunnel… Alle toffe plekjes werden bezocht. De altijd vrolijke lynx had – met toestemming van de paashaas – ook heel wat paaseitjes verstopt. Aan de kinderen om die te vinden!

Terwijl de kinderen hun ogen uitkeken, werd het ene na het andere eitje gevonden. Toch was het een hele zoektocht. Wat kan die Lucky goed verstoppen zeg! Toen alle paaseitjes waren ontdekt, was het tijd om de spanning eraf te voetballen. Want eieren zoeken in het Ajaxstadion is leuk, maar er voetballen is natuurlijk ook heel bijzonder!

De leuke foto’s hieronder zijn gemaakt door Pro Shots. Of we deze prijsvraag volgend jaar weer uitschrijven? Dat lijkt ons wel!

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu vanaf 7,50 euro.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >