Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Steijns elf: welke keuzes maak jij voor lastige uitwedstrijd bij FC Twente?

Ajax wacht zondag de lastige uitwedstrijd bij FC Twente. Het is nog vroeg in het seizoen, maar toch staat de druk er al flink op. Welke spelers laat jij in de Grolsch Veste strijden voor een driepunter?

15 september 2023 - 10:17
Bergwijn Training 1200
Bergwijn lijkt te kunnen starten in Enschede. © AFC Ajax

De trainingsvideo die Ajax donderdag deelde op zijn eigen kanalen gaf ons wat meer inzicht in de staat van de selectie. Positief om te zien was dat Steven Bergwijn en Brian Brobbey bij alle oefeningen voluit meetrainden. Beide Ajacieden lijken dan ook fit genoeg om te kunnen starten, maar geef je hen ook een basisplaats?

Dat is de vraag die jij mag beantwoorden in Steijns elf. Er zijn aardig wat keuzes te maken. Gastón Ávila of Borna Sosa? Devyne Rensch of Anton Gaaei? Zo kunnen we nog wel even doorgaan. De schorsing van Steven Berghuis zit er bijvoorbeeld op. Welke rol zie jij voor hem weggelegd? En wat betekent dat bijvoorbeeld voor de positie van Georges Mikautadze? Zet je Brobbey in de spits of toch Chuba Akpom?

Vragen, vragen, vragen. We zijn benieuwd met welke antwoorden jij op de proppen komt. Het is belangrijk dat de gekozen tactiek direct goed uitpakt, want na het eerdere puntenverlies tegen Excelsior en Fortuna Sittard kan Ajax zich weinig misstappen meer veroorloven. Althans, als je niet direct compleet achter de feiten wil aanlopen.

Tijd om aan de slag te gaan. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met FC Twente en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #steijnself. We gokken zomaar dat jouw opstelling voor een beetje discussie zorgt. Dat is altijd goed!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >