Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Steijns elf: welke keuzes maak jij voor een meer solide defensie?

Ajax maakt zich op voor de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De Amsterdammers verkeren in sportief zwaar weer. Trainer Maurice Steijn is ondertussen nog altijd zoekende naar zijn sterkste formatie. Help jij de trainer een handje?

29 september 2023 - 11:55
Sosa 1200 (1)
Hoe zet jij het achterin neer? © AFC Ajax

Na de gewonnen seizoensopener tegen Heracles Almelo (4-1) liet de ploeg van Steijn al viermaal punten liggen. De trainer is ondertussen nog altijd aan het experimenteren met de invulling van zijn achterhoede. Daar kan jij hem in aanloop naar het uitduel met RKC een handje bij helpen.

Anton Gaaei ging in de verloren klassieker (0-4) lelijk in de fout. Welke consequenties verbind jij daaraan? Kies je op rechtsback weer voor Devyne Rensch?

Op de linksbackpositie blijft het ook puzzelen. Borna Sosa stond daar de laatste duels, terwijl Anass Salah-Eddine kortstondig mocht invallen tegen Feyenoord. Gaston Avila is er echter ook nog. Welke speler geniet jouw voorkeur?

Zo zijn er nog wel meer keuzes te maken. Ook op het middenveld en in de aanval. Van een vaste basiself is immers nog allerminst sprake. Tijd dus om aan de slag te gaan met jouw strijdplan.

Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met RKC en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw creatie te delen op socials, voorzien van #steijnself. Dat levert ongetwijfeld discussie op en dat is nooit verkeerd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >