Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Scoor korting op rondvaart door grachten met Canal Tours Amsterdam!

Supportersverenging Ajax en Canal Tours Amsterdam slaan de handen ineen. Dat is mooi nieuws, want daardoor kun jij als lid van SV Ajax extra voordelig de Amsterdamse grachten ontdekken!

14 september 2023 - 14:45
Stromma 1200
Op de Amsterdamse grachten is het goed toeven! © SV Ajax

Amsterdam en Ajax zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net zoals Amsterdam en rondvaarten ook niet zonder elkaar kunnen worden gezien. De binnenstad is immers extra mooi vanaf het water. Genoeg reden dus om een structurele samenwerking aan te gaan met Canal Tours Amsterdam, dat onderdeel is van Stromma Nederland.

Daar profiteer jij optimaal van. Als lid van SV Ajax krijg je namelijk 28 procent korting op een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Daardoor kun je voor het magische bedrag van 14 euro per persoon het water op. Maarja, da’s logisch! Wat je zoal te zien krijgt? De historische binnenstad, de grachtengordel en highlights als de Westertoren, de Magere Brug en het Rijksmuseum. 

Ook is het mogelijk een waterfiets te huren en de grachten op eigen houtje te verkennen. Daarbij krijg je vijf euro korting per waterfiets voor één uur. Deze waterfietsen liggen bij de opstapplaats aan de Stadhouderskade 520, vlakbij het Rijksmuseum. Klinkt allemaal goed, toch?

Aanbevolen
Ajax Life 2: seizoengids 2023/2024

Amsterdam Light Festival
Een mooi extraatje is dat je nu ook een rondvaart kan boeken tijdens het Amsterdam Light Festival. Dit toffe evenement begint op 30 november 2023 en duurt tot 21 januari 2024. Tijdens deze tocht vaar je langs alle twintig verlichte kunstwerken.

Of je daar als lid van SV Ajax ook korting op krijgt? Jazeker! Er gaat zes euro van de normale prijs af! Deze actie is de komende twee weken exclusief voor leden van SV Ajax.

Hoe dit alles in zijn werk gaat? Bezoek onze kortingspagina en log in met je lidnummer en postcode. Daar vind je een doorverwijzing naar een actiepagina van Canal Tours Amsterdam. Boek via deze pagina een rondvaart of huur een waterfiets. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Kortom, voordelig genieten van de iconische grachten van ons mooie Amsterdam. Veel plezier alvast!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >