Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Let op: deel A10 Zuid dicht in weekeinde van klassieker

Voor Ajacieden die zondag met de auto naar Ajax - Feyenoord komen, hebben we mogelijk relevante berichtgeving. De A10 Zuid richting Schiphol en Den Haag is gedurende het weekeinde deels afgesloten.

21 september 2023 - 15:47
A10 1200
De A10 gaat deels op slot. © Pro Shots

De A10 gaat op slot vanaf knooppunt Watergraafsmeer richting de A10 Zuid en de A4. Het kan goed zijn dat veel Ajacieden die route gebruiken op de terugreis. Of misschien ook wel op de heenreis. Zorg dus dat je planning hierop aanpast, want we verwachten de nodige vertragingen. Hou daar dus rekening mee of laat – waar dat lukt – de auto staan.

Je kunt ook gebruik maken van alternatieve routes. Het verkeer wordt omgeleid via de A1, A9 en A10 Noord. Zie ook het handige kaartje hieronder.

Kaartje A10

De afsluiting van de A10 Zuid heeft te maken met het werk aan de grootschalige vernieuwing van station Amsterdam Zuid. In het weekeinde van Ajax - Feyenoord gaan damwanden de grond in tussen het metrospoor en de A10. Deze wanden zijn nodig voor het uitgraven van de tweede stationspassage, die ten westen van de huidige passage komt te liggen.

Aanbevolen
Ajacieden zaterdag welkom bij laatste training voor klassieker

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >