Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajacieden zaterdag welkom bij laatste training voor klassieker

Ajax werkt zaterdag op De Toekomst de laatste training af voor de klassieker. Kom naar Amsterdam om de ploeg van Maurice Steijn het broodnodige steuntje in de rug te geven!

20 september 2023 - 17:12
Trainingajafey800
Dit blijft een mooie traditie. © De Brouwer

We weten dat de eerstvolgende wedstrijd de belangrijkste is. Eerst het thuisduel met Olympique Marseille, dan pas Feyenoord. Toch kan het nooit kwaad vooruit te kijken. We hoeven immers niemand te vertellen wat de klassieker betekent.   

De Ajacieden kunnen tijdens de laatste oefensessie voor Feyenoord-thuis in elk geval rekenen op de steun van de eigen aanhang. Supporters zijn zaterdag om 11.00 uur op het hoofdveld van De Toekomst welkom om de ploeg vocaal te ondersteunen. Wat ons betreft een mooie traditie! 

Aanbevolen
Merde! Geen wedstrijdvlaggetjes door leveringsproblemen

De oefensessie is puur bedoeld om de selectie een hart onder de riem te steken richting de wedstrijd van het jaar. Er worden geen andere activiteiten gepland. De spelers delen dus geen handtekeningen uit. Ook is er geen ruimte voor het maken van selfies met Ajacieden. 

Houd er rekening mee dat het afsteken van vuurwerk bij wet is verboden. Extra hard zingen en springen mag natuurlijk wel. Laten we er met z’n allen alles aan doen om de selectie een extra boost te geven richting de klassieker. 

De aftrap van Ajax - Feyenoord staat zondag gepland voor 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >