Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: volg Ajax onder 17 in mini-klassieker tegen Feyenoord

Ajax onder 17 neemt het zaterdag op tegen Feyenoord. De zogeheten mini-klassieker wordt live uitgezonden, dus je hoeft niks van de actie te missen. Het is altijd gaaf om dergelijke jeugdwedstrijden mee te pakken!

15 september 2023 - 13:55
Steur 1200
Sean Steur in het shirt van Ajax. © AFC Ajax

De ploeg van trainer Martijn Reuser begon het seizoen goed. Na zeges op PEC Zwolle en Alphense Boys staan de Amsterdammers gedeeld bovenaan met zes punten. Tegenstander Feyenoord heeft, net als Ajax, de maximale score na twee duels. Wel is het doelsaldo van de Rotterdammers wat beter.

Op sportpark De Toekomst gaat de bal om 12.00 uur rollen. De confrontatie tussen beide rivalen is rechtstreeks op het YouTube-kanaal van Ajax te volgen. De uitzending start vijf minuutjes voor de aftrap. Ook is de mini-klassieker te zien via ajax.nl en de Ajax-app. Het is hoe dan ook een uitstekend voorafje op de echte klassieker, later deze maand.

De kans is overigens ook best groot dat je de kijkbuis zaterdag afstemt op het Premier Leagueduel tussen Manchester United en Brighton & Hove Albion. Het is immers ook aardig om te zien hoe tegenstander van Ajax in de Europa League het doet tegen de ploeg van Erik ten Hag.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >