Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Restant RKC-uit wordt op woensdag 6 december uitgespeeld

Er is een datum gevonden voor de resterende minuten van RKC-uit. De wedstrijd in Waalwijk werd zaterdag gestaakt na een onwijs vervelend moment met Etienne Vaessen. Het duel wordt op woensdag 6 december om 20.00 uur uitgespeeld.

04 oktober 2023 - 10:59
Restantrkc800
Ajax stond op het moment van staken met 3-2 voor. © Pro Shots

Met Vaessen gaat het gelukkig naar omstandigheden goed. Ploeggenoot Michiel Kramer liet bij de NOS weten dat de doelman het ziekenhuis heeft verlaten. Op de scans die zijn gemaakt, zijn geen bloedingen of andere grote dingen te zien. Dat is fijn nieuws. Het is nu zaak dat Vaessen zijn rust pakt en zich focust op zijn herstel. 

De wedstrijd werd in de slotfase tijdelijk stilgelegd. Nadat de aangeslagen spelers van RKC bij de arbitrage aangaven niet verder te kunnen spelen, werd het duel definitief gestaakt. Er waren toen 84 minuten gespeeld, met een 2-3-stand op het scorebord. 

Het was voor de KNVB en beide clubs ongetwijfeld puzzelen om een moment voor uitspelen te vinden. Met name de voetbalkalender van Ajax zit bomvol. Uiteindelijk heeft de voetbalbond besloten dat het restant op woensdag 6 december om 20.00 uur wordt uitgespeeld, met publiek.

Aanbevolen
Steijn: ‘Brobbey had nooit intentie om Vaessen te blesseren’

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >