Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wallpaper als aanmoedigingsprijs voor sympathieke Akpom

Mogen we Chuba Akpom al als cultspits bestempelen? Dat gaat misschien wat ver, maar feit is dat de sympathie voor de aanvaller groeit bij supporters. We doen er nog een schepje bovenop, want we zetten hem op de wallpaper!

06 november 2023 - 11:50
Wpajahee800
Installeer jij een juichende Chuba op je mobieltje? © Pro Shots

Anders dan de uitslag deed vermoeden, kende Ajax tegen sc Heerenveen (4-1) een lastige wedstrijd. De treffers van Akpom voelden daarom extra bevrijdend. Hij zorgde met een doelpunt tegen FC Volendam al eerder voor opluchting op de tribune.

Na afloop van Heerenveen-thuis luchtte de spits zijn hart. Akpom kende een moeilijke start in Amsterdam. Hij voelde zich niet thuis, zat alleen op een hotelkamer en miste een menselijke benadering. Na een goed gesprek met John van ’t Schip veranderde dat gevoel. 

Aanbevolen
Akpom kende lastige start bij Ajax: ‘Ik voelde me alleen’

Met drie doelpunten in twee wedstrijden lijkt Akpom zijn draai te hebben gevonden. Van schlemiel naar held. Zo snel kan het gaan in de opportunistische voetbalwereld. We geven eerlijk toe daaraan mee te doen door Akpom op de wallpaper te zetten, maar zien het ook vooral als aanmoedigingsprijs. 

Je kunt de wallpaper downloaden door op het linkje hieronder te klikken. Loop jij straks rond met een juichende Chuba op je mobieltje?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >