Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax Vrouwen tegen AS Roma in Champions League

Ajax Vrouwen maakt zich op voor de tweede wedstrijd in de poulefase van de Champions League. De ploeg van Suzanne Bakker gaat donderdag op bezoek bij AS Roma. Met onze TV-tip mis je niks van alle actie!

22 november 2023 - 15:12
Tvtipromaja800
De overwinning tegen PSG smaakt naar meer. © AFC Ajax

Ajax Vrouwen kende een droomstart in de groepsfase door titelkandidaat Paris Saint-Germain met 2-0 te verslaan. Niemand had de zege verwacht, maar de regerend landskampioen wil meer. Het is zaak om door te pakken.

Er wordt in Rome om 21.00 uur afgetrapt. Dankzij de NOS hoef je niks van alle actie te missen. Het duel wordt uitgezonden op NPO 3. De zender begint zo’n twintig minuten voor de aftrap met voorbeschouwen. Als je geen televisie tot je beschikking hebt, kun je terecht bij NPO StartNOS.nl of de NOS-app.

Bij NPO Radio 1 zitten ze vanaf 20.30 uur klaar om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Je kunt er ook voor kiezen naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE, de Ajax-app of de website van Ajax.

Aanbevolen
Unieke beelden: Vitesse spaart Ajax tijdens recordzege, maar Ajax Vitesse niet

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >