Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Schrijf je in voor SV Ajax Feestdagenbingo! [VOL]

December is de maand van gezelligheid! Supportersvereniging Ajax maakt de feestdagen nog leuker, want we organiseren weer een online feestdagenbingo voor leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life. Er liggen prachtige prijzen klaar, dus zorg dat je erbij bent!

13 november 2023 - 13:51
Bingodec800
Het belooft een onwijs gezellige boel te worden! © Ajax Life

De SV Ajax Feestdagenbingo is volgeboekt! Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst. Als er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op.

Bingo! Misschien hoor jij het jezelf wel roepen als jouw bingokaart is gevuld. Je kan dan zomaar een thuisshirtje van Ajax hebben gewonnen, of een van de andere leuke prijzen die we hebben klaargelegd. We geven heel wat weg, hoor!

Deelname aan de SV Ajax Feestdagenbingo is gratis en exclusief voor leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life. We hebben plek voor 750 deelnemers. De bingo vindt plaats op zaterdag 30 december. We beginnen om 16.00 uur en zijn rond 18.00 uur klaar. 

We mailen alle deelnemers uiterlijk zaterdag 23 december de bingokaarten en een linkje naar de YouTube-uitzending, waar twee presentatoren het evenement in goede banen leiden. Via de chat kun je aangeven of je bingo hebt gescoord. Alle verdere uitleg volgt per mail. 

Het belooft net als de vorige keer een onwijs gezellige boel te worden. Wil jij ook meedoen aan de feestdagenbingo? Je kunt je via het formulier hieronder inschrijven. 

De SV Ajax Feestdagenbingo is volgeboekt! Je kunt je nog wel inschrijven voor de reservelijst. Als er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >