Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop USV Hercules-uit

Ajax zet op donderdag 21 december koers richting Utrecht voor het uitduel met USV Hercules. Er wordt om 18.45 uur afgetrapt in Stadion Galgenwaard. Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop van dit KNVB-bekerduel.

27 november 2023 - 14:28
Infohercules800
We mogen dit seizoen twee keer naar Stadion Galgenwaard. © De Brouwer

Helaas gaat niet het hele uitvak in de verkoop. Voor Hercules-uit komen slechts vierhonderd kaarten beschikbaar. Dit komt omdat de thuisploeg maar 25 procent van het stadion heeft afgehuurd. Daarnaast heeft de gemeente Utrecht besloten dat Ajax met maximaal één buscluster naar Utrecht mag afreizen.

Een buscombikaartje kost 26,12 euro. Je kunt opstappen bij de Johan Cruijff Arena. Hou er rekening mee dat het opstappen aan het einde van de middag plaatsvindt vanwege de vroege aanvangstijd. Natuurlijk gaan onze handige SV Ajax-bussen ook rijden. Houd daarvoor onze busreizenpagina in de gaten.  

De verkoop voor Ajacieden met een plusje op hun uitkaart start op woensdag 29 november om 10.00 uur. De overgebleven tickets voor NL-uitkaarthouders gaan precies een week later in de verkoop, op hetzelfde tijdstip. Op zondag 10 december sluiten de poorten van de digitale ticketshop.  

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >