Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hato maakt droomweek nóg mooier met plek op onze wallpaper

Het voetballeven van Jorrel Hato gaat snel. Supersnel. We zagen hem de aanvoerdersband dragen, debuteren in Oranje en de score openen tegen Vitesse (5-0). Zijn eerste in Ajax 1. We doen er nog een schepje bovenop met een plek op onze wallpaper!

26 november 2023 - 09:15
Wpajavit800
Hato kende een droomweek. © Pro Shots

Al na drie minuten zette Hato zijn ploeg op het juiste spoor tegen de zwakke hekkensluiter uit Arnhem. Een zelf opgezette aanval, door brutaal en zelfbewust in te dribbelen, af te spelen en door te lopen. De voorzet van Steven Bergwijn was op maat. Alleen een voetje tegen de bal was voldoende.

We vinden het een geweldige plaat. Hato juicht volwassen en beheerst. Eigenlijk zoals hij ook voetbalt en praat. Vingertje in de lucht en rennen. Vastberaden blik op het gezicht. Mooi!

Aanbevolen
Kalme Hato heeft geen tijd zich te verbazen over wat hij meemaakt

Tijd om stil te staan bij alles wat hij meemaakt, zegt Hato niet te hebben. “Dat komt later wel,” stelde hij droogjes. Misschien dat een dik verdiende plek op onze wallpaper hem daarbij helpt.  Als hij 'm zelf al niet downloadt, kun jij dat doen door op het linkje hieronder te klikken.

Deel je screenshotjes van jouw mobieltje met ons? Vinden we leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >