Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 4: win boek over schepper FC Knudde, keepers of Wiegman!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen. We hebben weer wat leuks in de aanbieding!

22 november 2023 - 20:01
Al4boeken800
Dit zijn de boeken die je kunt winnen. © Ajax Life

In het vierde nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans een van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

Allereerst maak je kans op Knudde. Ajax en FC Knudde gaan dit seizoen met wat zelfspot prima samen, maar daarmee doen we dit boek tekort. Toon van Driel tekent al vijftig jaar FC Knudde en 43 jaar De Stamgasten. De personages kennen we wel, maar het leven van hun geestelijk vader niet. Aanradertje voor de feestdagen.

Daarnaast valt What it takes te winnen. Sarina Wiegman haalt in haar prettig leesbare biografie Louis van Gaal aan. Hij gelooft in het potentieel van vrouwenvoetbal, maar maakt zich zorgen over de ontwikkeling van vrouwelijke trainers. Van Gaal pleit voor betere opleidingen en het wegnemen van barrières. Zou het ooit leiden tot een vrouwelijke coach bij Ajax’ hoogste mannenteam?

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 4 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Tot slot geven we exemplaren van De keepers{code} weg. Oud-keeper Harm Zeinstra schreef dit leuke boekje. De Keepers{code} richt zich op toekomstige profkeepers, maar ook op iedereen die iets van het vak wil snappen, met name trainers. De doelmannen vliegen je om de oren: van lijnkeepers, klassieke, proactieve, complete en reactieve tot de zogenaamde liberokeepers.

Wil jij kans maken op een van deze boeken? Lees dan Ajax Life 4 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de derde editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 7 december. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: welk liedje van André Hazes staat bij Jay Gorter op één?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! 

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >