Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - FC Utrecht!

Wat gaat het seizoen snel, hè? FC Utrecht is alweer de laatste tegenstander die langskomt in Amsterdam. Jij maakt kans op kaartjes voor deze thuiswedstrijd.

09 mei 2023 - 10:25
Winkaartjeajautr800
Kom jij Ajax aanmoedigen ? © AFC Ajax

De ploeg uit de Domstad brengt op zondag 21 mei een bezoek aan de Johan Cruijff Arena, waar de bal om 14.30 uur gaat rollen. Zit jij dan op de tribune om de Ajacieden aan te moedigen? 

Hopelijk valt er veel te juichen. We hebben vier setjes kaartjes klaarliggen. Als lid van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar) maak je daar kans op. 

Het enige wat je hoeft te doen, is het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met dinsdag 16 mei. De kaartjes worden verloot onder de juiste inzenders. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje. Succes! 

Prijsvraag: Victor Jensen voetbalt nu voor FC Utrecht, maar speelde ooit voor Ajax. Tegen welke tegenstander maakte hij zijn debuut in het eerste elftal?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >