Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Berghuis!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek ‘Vragenvuur’. Bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Ditmaal is het de beurt aan Steven Berghuis!

10 mei 2023 - 15:18
Berghuis 1200
Heb jij een originele vraag voor Berghuis? © AFC Ajax

Het is je misschien ontgaan, maar de 31-jarige Berghuis mag zich eerdaags Ajacied van het Jaar noemen. Hij is simpelweg niet meer te achterhalen in het eindklassement en neemt spoedig de bijbehorende Rinus Michels Trofee in ontvangst.

Het is niet het fijnste seizoen om Ajacied van het Jaar te worden. Het is ook een jaar waarin het chagrijn overheerst. Berghuis verzamelde veel van zijn stemmen aan het begin van het seizoen. Geen prijzen met Ajax, wel persoonlijk succes. Of erkenning. Net hoe je het wilt noemen. Ondanks bovenstaande beleeft ook Berghuis een wisselvallig seizoen.

Je hebt daarom vast genoeg dingen die je wilt weten van de aanvaller. Berghuis is de volgende speler die we in ons magazine aan een Vragenvuur onderwerpen. Dat doen we niet zonder jullie hulp. We leggen Berghuis vragen voor die zijn bedacht door onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Daarbij verwachten we een stukje originaliteit. De standaardvragen kennen de spelers onderhand wel. Dus doe je best en bedenk een vraag die Berghuis nog nooit heeft gehad. De supporter die de leukste vraag instuurt, gaat er vandoor met een toffe prijs!

De winnaar kiezen we overigens niet zelf uit. Berghuis zit in de jury en bepaalt welke vraag hij het allerleukst vindt.

Laat je hersens dus maar flink kraken en vul jouw vraag via onderstaand formulier in. Je hebt daarvoor de tijd tot en met dinsdag 16 mei. Succes!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >