Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Supportershome roept op oude muntjes zondag op te maken

Ajax speelt zondag om 14.30 uur zijn laatste thuisduel van het seizoen. Natuurlijk is dan ook het supportershome aan de zuidkant van de Johan Cruijff Arena geopend. Heb je nog witte betaalmuntjes? Maak die dan op! Deze zijn volgend seizoen niet meer geldig.

17 mei 2023 - 10:06
Supportershome 1200
Gezelligheid in het honk. © De Brouwer

De oude muntjes die je nu hebt of zondag koopt, zijn op de wedstrijddag van Ajax - FC Utrecht nog geldig. Het honk komt volgend seizoen met nieuwe muntjes, waarna je de huidige muntjes niet meer kunt gebruiken.

Ben je nog nooit in het honk geweest? Neem dan vooral eens een kijkje. Het home is gesitueerd aan de zuidkant van het stadion, in de parkeergarage onder de Johan Cruijff Arena, tussen ingang H en M.

De nostalgie ligt er voor het opscheppen. Eindelijk zien we tramlijn 9 tram richting De Meer weer in actie. Onder de glazen platen in de barren is veel ruimte voor oude wedstrijdkaartjes, vaantjes en ander mooi spul.

Het home heeft vier in- en uitgangen en is gemakkelijk bereikbaar voor rolstoelen. In het home staan onder meer drie barren en automaten waar je de genoemde muntjes kunt kopen voor drankjes. Deze automaten accepteren cash geld, maar je kunt ook je pinpas gebruiken.

Het honk is zondag vanaf 10.30 uur open.

Aanbevolen
Wallpaper: ook in een slecht seizoen blijven Tadic’ statistieken overeind

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >