Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Heitinga’s elf: wie laat jij aantreden in laatste duel van seizoen?

Het voetbaljaar zit er bijna op. Ajax gaat voor de seizoensafsluiter op bezoek bij FC Twente. In Enschede is werkelijk nog van alles mogelijk. De ploeg van John Heitinga moet in ieder geval zelf winnen. Welke Ajacieden laat jij aantreden in de Grolsch Veste?

27 mei 2023 - 10:03
H11tweaja800
Staat dit trio bij jou in de basis? © AFC Ajax

Alle scenario’s liggen nog open op de laatste speeldag. In het meest positieve geval wordt Ajax tweede, wat een ticket voor de derde voorronde van de Champions League oplevert. Toch moet onze ploeg ook achteromkijken. Bij een zeperd in Enschede en een overwinning van AZ op PSV is ook de vierde plek nog een mogelijkheid. 

Het wordt hoe dan ook een spannende laatste speelronde, waarbij het noodzakelijk is dat Ajax in ieder geval wint. Daarna zien we wel wat zich allemaal in Alkmaar heeft afgespeeld. Met welke elf Ajacieden maakt Heitinga volgens jou de meeste kans op een driepunter?  

Door je eigen opstelling te maken in onze Ajax Life-app, kun je de trainer een handje helpen. Daarbij is het goed om te weten dat Francisco Conceição niet in actie kan komen. Ook Youri Regeer is er waarschijnlijk niet bij. Heitinga heeft wel goede hoop dat Steven Berghuis het slotduel met Twente haalt. 

Dan is het nu tijd om jouw ideale formatie te creëren. Open onze app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Heb je de app al? Zorg dan dat je de meest actuele versie hebt. 

Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Twente en maak jouw ideale opstelling. Vergeet jouw creatie daarna niet te delen op socials, voorzien van #heitingaself. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >