Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Heitinga’s elf: met welke formatie scoor jij driepunter in laatste thuisduel?

Ajax loopt richting het einde van het seizoen op het tandvlees. Het lijkt erop alsof veel spelers al met de zomerstop bezig zijn. Toch moeten er eerst nog twee potjes worden afgewerkt, om te beginnen met de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Welke Ajacieden stel jij op?

19 mei 2023 - 22:10
H11ajautr800
Er is weer genoeg voer voor discussie. © AFC Ajax

In Groningen (1-3) begon Ajax met Jorrel Hato als centrale verdediger, waardoor er op de linkerflank een plekje vrijkwam voor Owen Wijndal. De linksback viel een week daarvoor goed in tegen AZ (0-0), maar speelde in het hoge noorden geen beste wedstrijd. We zijn benieuwd of jij hem zondag gelijk slachtoffert, of dat je hem een nieuwe kans geeft.

Zo zijn er wel meer posities waarover valt de discussiëren. Moet Brian Brobbey in de basis of op de bank? Zet je Steven Bergwijn op de tienpositie of op een van de flanken? Ruim je een basisplaats in voor Davy Klaassen? En heeft Devyne Rensch volgens jou nog steeds een streepje voor op Jorge Sánchez? Vragen, vragen, vragen! 

Door je eigen opstelling te maken in onze Ajax Life-app, kun je John Heitinga een handje helpen met het beantwoorden van alle vraagstukken. Daarbij is het goed om te weten dat Steven Berghuis en Francisco Conceição nog altijd niet fit genoeg zijn om in actie te komen. De trainer heeft wel goede hoop dat Berghuis het slotduel met FC Twente haalt. 

Dan is het nu tijd om jouw ideale formatie te creëren. Open onze app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Heb je de app al? Zorg dan dat je de meest actuele versie hebt. 

Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Utrecht en maak jouw ideale opstelling. Vergeet jouw creatie daarna niet te delen op socials, voorzien van #heitingaself.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >