Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Deken van gelatenheid valt over ons fotoverslag van Ajax - AZ

Ajax - AZ eindigde zoals het begon: 0-0. Het publiek in de Johan Cruijff Arena lijkt een beetje murw geslagen door alles wat er dit seizoen is gebeurd. Een deken van gelatenheid lag zaterdag over de tribunes. Dat is ook goed te zien op de foto’s.

07 mei 2023 - 08:48
Fotoverslag 1200
Is het seizoen al klaar? © De Brouwer

Het was veelvuldig stil in de Arena. Slechts kortstondig waren er oplevingen. Vooral op Zuid probeerden supporters nog wel eens wat, maar duidelijk is dat we allemaal lijken te verlangen naar het einde van het seizoen.

Soms klonk er hoop – of was het stil verlangen? – door in de Arena. Dat was als Ajax bezig leek met een kansrijke aanvalsopzet. Of als de supporters zagen dat er ruimte ontstond om gevaarlijk te worden richting de vijandelijke goal. Geluiden van ontzetting en misnoegen waren er vooral bij het missen van grote kansen.

Aanbevolen
Hato spreekt voorkeur uit voor rol als centrale verdediger

Verder was het vooral stillig tijdens de confrontatie met AZ. Gelatenheid alom. Berusting. Moedeloosheid. Lijdzaamheid. Zelfs de fluitconcerten bij rust en na het eindsignaal waren kortstondig. De puf is eruit. De rek ook. De ballon is leeg en zo verder.

Onze fotograaf De Brouwer legde de resignatie haarfijn vast met zijn camera. De foto’s serveren we hieronder voor je uit. Ben je klaar met plaatjes kijken?

Dan kun je hier – als je wilt – stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >