Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager, ballenjongen of -meisje bij Ajax - Fortuna Sittard!

We zoeken vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes voor het thuisduel met Fortuna Sittard. Die ploeg komt op zondag 9 april om 16.45 uur op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Ben jij er dan bij?

23 maart 2023 - 10:42
Ballenjongens 1200
Sta jij binnenkort ook op zo'n toffe foto? © De Brouwer

De taak van een ballenjongen of -meisje is een belangrijke. Jij zorgt dat de spelers snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je moet dus scherp zijn op uitgespeelde ballen, maar tussendoor is het natuurlijk ook volop genieten van de wedstrijd.

Naast ballenjongens en -meiden zoeken we ook acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en Fortuna Sittard. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Je ziet al je helden van heel dichtbij, terwijl je de opkomst een bijzonder tintje geeft.

Daarna ga je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen. Mooi, toch? Dat dachten wij ook!

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 27 maart. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax won in seizoen 1995/1996 met 4-0 van Fortuna Sittard? Wie maakte het tweede doelpunt voor de Amsterdammers?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Tot einde seizoen betaal je slechts 14 euro!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >