Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win lunch en podcast met vier spelers van Ajax!

Leden van Ajax Life opgelet, want we hebben een knaller van een prijsvraag voor jullie! We mogen acht leden uitnodigen voor een heel speciaal evenement: een lunch en podcast met vier selectiespelers van Ajax!

27 maart 2023 - 11:13
Win Lunch En Podcast 1200
Tadic was al eens te gast in de Ajax Life Podcast. © Pro Shots

Ja, je leest het goed! Op woensdag 12 april nodigen we acht trouwe leden (geen introducés) uit op sportpark De Toekomst. Voor hen staat in de bestuurskamer een overheerlijke lunch klaar. Dat is rond de klok van 13.00 uur.

Het is gezellig om met je medewinnaars te eten, maar nog leuker wordt het als voetballers van Ajax 1 aanschuiven. Precies dat gebeurt ook. Liefst vier spelers eten mee. Welke vier? Dat blijft nog even een verrassing. Samen lunchen en kletsen. Leuk, toch?

Precies dat vinden wij ook. We vinden het zelfs zo leuk, dat we tijdens de lunch ook meteen een Ajax Life Podcast opnemen. Presentator Erol vraagt spelers ook naar de microfoon. Wie weet mag ook jij je vraag live stellen tijdens de uitzending.

Wat moet je doen om te winnen?
Dat brengt ons meteen bij wat je moet doen om deze prijsvraag te winnen: vul onderstaand formulier in. Laat ons weten welke vraag jij graag aan een speler van Ajax stelt. Om zoveel mogelijk kans te maken, raden we je aan met een originele vraag op de proppen te komen.

Je kunt jouw vraag tot en met maandag 3 april insturen. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >