Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Feyenoord!

De klassieker staat vast al in je agenda. De spannende wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord wordt op zondag 19 maart om 14.30 uur afgetrapt. Daar wil je bij zijn, toch? Als lid van de Ajax Kids Club maak je kans op een setje kaarten!

07 maart 2023 - 11:34
Winkaartjesajafey800
De klassieker wil je meemaken. © De Brouwer

We hoeven je niet uit te leggen dat de klassieker een van de meest speciale wedstrijden in het seizoen is. Daar heeft iedereen zin in. Een duel waar we al weken naar uitkijken. Een wedstrijd waar de sfeer in de Johan Cruijff Arena fantastisch is. Dat wil je meemaken, hoor!

Wie weet lukt dat jou. We hebben in totaal vier setjes kaarten klaarliggen. Die verloten we onder Ajax Kids Clubleden (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar) die het juiste antwoord insturen op onderstaande prijsvraag. 

Weet jij het antwoord? Kom dan snel in actie. Je hebt tot en met dinsdag 14 maart om het formulier hieronder in te vullen. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje.

Prijsvraag: Ajax won in oktober 2019 met 4-0 van Feyenoord. Welke Ajacied viel in de 86ste minuut in?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je vanaf 7,50 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >