Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: zorg zondag dat stadion al bij warming-up vol zit!

We hoeven niemand, maar dan ook niemand uit te leggen dat Ajax zondag de wedstrijd van het jaar speelt. Feyenoord komt op bezoek. Bij een Amsterdamse zege wordt de koppositie herovert. We hopen dat de Johan Cruijff Arena tijdens de warming-up al ramvol zit.

17 maart 2023 - 14:17
Publiek 1200
Supporters moeten er zondag volle bak achterstaan. © De Brouwer

De stadionpoorten openen zondag om 13.00 uur. De bal gaat anderhalf uur later pas rollen. We hopen echter dat de Johan Cruijff Arena al ver voor het eerste fluitsignaal zindert van spanning. Een kolkend stadion waarin Ajax eigenlijk alleen nog maar kan winnen.

Als Supportersvereniging Ajax roepen we alle Ajacieden op vroegtijdig het stadion in te gaan. Het geeft de spelers absoluut een enorme boost als de tribunes al helemaal vol zitten bij het betreden van de grasmat voor de warming-up. Supporters moeten er zondag volle, volle bak achterstaan.

Van de spelers wordt zondag een topprestatie verwacht tegen de aartsrivaal. Dat geldt ook voor de toeschouwers. Ajacieden op en naast het veld moeten elkaar helpen. John Heitinga zei het al: “De steun van het publiek kan precies die tien procent extra betekenen die nodig is om deze klassieker te winnen.”

Aanbevolen
Van der Vaart: ‘Supporters moeten Europese sfeer creëren tijdens klassieker’

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >