Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ontwikkeling Hato wordt beloond met wallpaper

Wat goed is, komt snel. Die vlieger gaat voor veel doorbrekende talenten bij Ajax op. Jorrel Hato is daarin geen uitzondering. We belonen de ontwikkeling van de verdediger met een wallpaper!

03 maart 2023 - 02:02
Wpgraaja800
Dat Hato talent heeft, ziet iedereen. © Pro Shots

De pas zestienjarige Hato maakte in Doetinchem (0-3) zijn basisdebuut. Hij mocht als invaller al meerdere keren ruiken aan het eerste elftal, maar met een plekje in de startformatie van John Heitinga voegt het talent weer een nieuw hoofdstuk toe aan zijn jongensboek.

We moeten oppassen met talenten gelijk op een voetstuk te plaatsen. Hato komt immers nog maar net kijken. Toch is er weinig waarin de verdediger op een zestienjarige debutant lijkt. Hij oogt rustig en is comfortabel aan de bal.

Aanbevolen
Basisdebutant Hato: ‘Bescheidenheid is goede eigenschap van mij’

Dat Hato talent heeft, ziet iedereen. Nu is het zaak stapje voor stapje dichterbij het echte werk in Ajax 1 te komen. Nogmaals: alles op z’n tijd. Het is in ieder geval mooi om te zien dat er weer een talent uit de eigen jeugdopleiding zachtjes op de deur klopt.

Om de ontwikkeling van Hato te belonen, hebben we een wallpaper gemaakt. Klik op onderstaand linkje om ‘m te downloaden, installeer de plaat als achtergrond op jouw mobieltje en voilà!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >