Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - Feyenoord [UITVERKOCHT]

Het is weer tijd voor onze Laatste Kaarten Actie. En dit keer voor de klassieker! Als lid van Ajax Jonge Schare kun je voor slechts 15 euro (30 euro per setje) naar Ajax - Feyenoord. Kom dus snel in actie!

09 maart 2023 - 14:45
Klassieker 1200
Vorig seizoen won Ajax. Dit seizoen weer? © AFC Ajax

Update: de Laatste Kaarten Actie is uitverkocht! We wensen onze leden die raak hebben geschoten vast veel plezier!

Als tiener is het leven al duur genoeg. Speciaal daarom is onze Laatste Kaarten Actie in het leven geroepen, exclusief voor onze leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Zo kun je voor een prikkie naar de mooiste club van Nederland!

Normaal kosten deze tickets 30 euro per stuk, maar jij kunt ze voor de helft van de prijs scoren. De bijbehorende stoelen bevinden zich in vak 407 of 409. Het gaat in totaal om vijftien setjes van twee kaartjes die we op deze wijze aanbieden. En die zijn populair!

Het nu al super spannende duel met Feyenoord wordt op zondag 19 maart om 14.30 uur gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Het stadion is stijf uitverkocht, maar jij kunt je dus nog verzekeren van een setje kaarten. Dan moet je echter niet te lang wachten. Dus hup, bestellen die tickets!

Het is dus serieus belangrijk om razendsnel je slag te slaan, want de kaartjes zijn zo weg. Het gaat immers om de enige echte klassieker. Bedenk je dat heel veel mensen tegelijk proberen een setje kaarten te bemachtigen.

Succes met de loterij!

Update: de Laatste Kaarten Actie is uitverkocht! We wensen onze leden die raak hebben geschoten vast veel plezier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >