Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Go Ahead Eagles-uit

Volle uitvakken betekenen niet alleen volop plezier, maar ook volop informatie over de kaartverkoop! Hieronder volgt een stukje informatievoorziening over Kowet-uit.

09 maart 2023 - 13:20
Eagles 1200
Op naar Deventer! © De Brouwer

Op naar het uitvak in de Adelaarshorst, want het is hoog tijd voor een nieuwe awayday in Deventer. Deze vindt plaats op zondag 2 april om 12.15 uur. Een vroegertje dus voor Ajacieden die afreizen.

Er zijn 400 Ajacieden welkom in het uitvak van Kowet. Een kaartje kost 29,22 euro en er is sprake van een verplichte buscombi, waarover hier meer. Ajax laat weten dat de standaard opstapplaats een alternatieve locatie is in de buurt van Apeldoorn. Ergens langs de A50. Er is dus geen opstapmogelijkheid bij de Johan Cruijff Arena.

Wil je graag op een andere locatie opstappen? Dan is het goed om te weten dat ook onze onze handige SV Ajax-bussen weer gaan rijden. Hou daarvoor onze busreizenpagina in de gaten.

NL-plussers kunnen vanaf zaterdag 11 maart om 10.00 uur een kaartje kopen, waarna de loterij voor NL’ers staat gepland voor zaterdag 18 maart, eveneens om 10.00 uur. Op woensdag 22 maart sluiten de poorten van de digitale ticketshop.

Tot in Deventer!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >