Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Heitinga’s elf: met welke Ajacieden jaag jij op halve finale bekertoernooi?

Voor Ajax vallen er dit seizoen nog twee prijzen te winnen. Naast de landstitel strijdt de ploeg van John Heitinga ook nog om de KNVB-beker. Donderdag moet ten koste van De Graafschap de halve finale worden bereikt, maar met welke Ajacieden binnen de lijnen?

28 februari 2023 - 14:42
Hato 1200
Gun jij Hato een basisplaats? © AFC Ajax

Ajax is nog twee haltes verwijderd van de finale in De Kuip. De Amsterdammers brengen donderdag een bezoek aan De Vijverberg, waar met de nummer dertien van de Keuken Kampioen Divisie moet worden afgerekend. We zijn benieuwd hoe jij die wedstrijd aanvliegt.

Het is op papier misschien niet de moeilijkste tegenstander, maar wel een wedstrijd die uiterst serieus dient te worden genomen. Kies jij ervoor de vertrouwde namen op te laten draven of gebruik je het bekertoernooi om jonge talenten de kans te geven? Een tussenweg is natuurlijk ook mogelijk.

Tegen Vitesse (1-2) keerde Owen Wijndal terug als startende linksback, terwijl Calvin Bassey weer op de bank moest plaatsnemen. Toch ging het beter lopen bij Ajax toen de verdediger na rust binnen de lijnen kwam. En de pas zestienjarige Jorrel Hato deed het ook niet onaardig als invaller. Wie stuur jij tegen De Graafschap de wei in?

Er moeten keuzes worden gemaakt. Jij kunt Heitinga daarbij een handje helpen. Open de Ajax Life-app of download ‘m als je dat nog niet hebt gedaan. Heb je de app al? Zorg dan dat je de meest actuele versie hebt. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met De Graafschap en maak jouw ideale opstelling.

Vergeet jouw creatie daarna niet te delen op socials, voorzien van #heitingaself. Succes!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >