Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Heitinga’s elf: hoe laat jij Ajax weer eens winnen van Go Ahead Eagles?

Ajax gaat zondag op bezoek bij Go Ahead Eagles. Dat is inderdaad de club waar we al driemaal op rij niet van wisten te winnen. Help jij John Heitinga om dit keer wel te zegevieren?

31 maart 2023 - 13:28
Heitinga 1200 (5)
Heitinga geeft de titelstrijd nog niet op. Help jij hem? © AFC Ajax

De laatste drie confrontaties met Kowet eindigden voor Ajax in een teleurstelling: 0-0 (thuis), 2-1 (uit) en 1-1 (thuis). Het is echt keihard tijd om weer eens overtuigend te winnen van de Deventenaren. Heitinga stelde afgelopen week dat zijn ploeg er eentje vol vechters is. Dat mogen ze zondag vanaf 12.15 uur bewijzen.

Ajax moet ‘gewoon’ alles winnen en verder keihard hopen dat Feyenoord onderweg wat afslagen mist. Iets anders zit er niet op. Wij zijn benieuwd hoe jouw strijdwijze er in de Adelaarshorst uit zou zien. Via onze app kun je daadwerkelijk in de huid van Heitinga kruipen.

In Heitinga’s elf ben jij de baas. Kies je voor Owen Wijndal of geef je vertrouwen aan Jorrel Hato? Devyne Rensch lijkt nog niet fit genoeg voor Kowet-uit. Laat je Jorge Sánchez weer opdraven of stel je doodleuk Youri Regeer op? Nou ja, keuzes te over en aan jou om die te maken.

Maak dus snel jouw opstelling in onze Ajax Life-app. Open deze of download ‘m als je dat nog niet hebt gedaan. Heb je de app al? Zorg dan dat je de meest actuele versie hebt.

Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Go Ahead Eagles en maak jouw winnende opstelling. Vergeet jouw creatie daarna niet te delen op socials, voorzien van #heitingaself.

Succes!

H11

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >