Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax krijgt extra steuntje in de rug in aanloop naar klassieker

De laatste training voor de klassieker is de afgelopen jaren een echte traditie geworden. De Toekomst stroomde zaterdag opnieuw vol met supporters die hun ploeg keihard toezongen voor de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord.

Door Jordy Haak
18 maart 2023 - 16:35
Hoofdplaat Training 1200
De klassieker komt eraan! © De Brouwer

Duizenden Ajacieden namen de moeite om Ajax een extra steuntje in de rug te geven. Dat kon de ploeg van John Heitinga goed gebruiken. De klassieker is voor velen sowieso de wedstrijd van het jaar, maar ditmaal zijn de belangen nog groter. 

Dat voelde je ook aan alles tijdens de laatste training. De aanwezige supporters stonden volle bak achter hun ploeg. De wisselwerking tussen de Ajacieden op de verschillende tribunes was goed hoorbaar. 

Aanbevolen
Drie dingen die je moet weten over Ajax - Feyenoord

Tijdens de vijftig minuten durende training werd maar weer even aangetoond hoe belangrijk de klassieker en alles er omheen wel niet is. Door vurig te zingen en te springen en met het nodige bengaals vuur te zwaaien. Een groot spandoek voor Ajax' 123ste verjaardag mocht natuurlijk niet ontbreken. 

Onze fotograaf De Brouwer was ook aanwezig bij de training. Het tafereel leverde zoals gewoonlijk weer toffe plaatjes op. Kijk en geniet!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >