Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info over Open Dag Ajax en oefenduels voorbereiding

De voorbereiding van Ajax richting seizoen 2023/2024 krijgt vorm. Onze club gaat oefenen tegen Shakhtar Donetsk, RSC Anderlecht, FC Augsburg en Borussia Dortmund. De datum van de Open Dag is ook bekend: dinsdag 8 augustus.

19 juni 2023 - 17:00
Donetsk 1200
Ajax en Shakhtar Donetsk treffen elkaar opnieuw. © AFC Ajax

De selectie van hoofdtrainer Maurice Steijn start donderdag 29 juni met de voorbereiding op wat hopelijk een successeizoen wordt. De eerste dagen staan dan in het teken van medische -en conditionele testen. Daarna beginnen de eerste trainingen. Daar zien we vooral veel jong talent en reserves, want de internationals sluiten twee weken later aan.

Oefenwedstrijden en trainingskamp
Ajax speelt op dinsdag 18 juli een oefenduel met Shakhtar Donetsk. Over een speellocatie wordt nog gesproken, maar de gedachte is om die bij een amateurclub te organiseren. Op zaterdag 22 juli spart Ajax tegen RSC Anderlecht in Brussel. Check voor het duel met de Belgen hier meer info over de kaartverkoop.

Aanbevolen
Noem de laatste 26 spelers die Ajax transfervrij haalde

Ajax gaat van 24 tot en met 29 juli op trainingskamp. Daarvoor reist de ploeg af naar Duitsland, waar de tenten worden opgeslagen op het moderne Adidas World of Sports campus. Traditiegetrouw wordt het trainingskamp afgesloten met een oefenduel. FC Augsburg is dan de opponent en de WWK ARENA plaats van bestemming. 

Vervolgens reist Ajax op zondag 6 augustus weer af naar Duitsland om daar tegen Borussia Dortmund te oefenen. De aftrap is om 17.00 uur. De club stelt dat meer informatie over eventuele overige kaartverkoop later volgt. Zodra we daar meer over weten, maken we meteen geluid.

Open Dag met open training
Noteer dinsdag 8 augustus ook in je agenda, want dan organiseert Ajax de Open Dag. Alle informatie over de invulling van deze dag volgt eind juni, maar we kunnen al wel verklappen dat de selectie die dag centraal staat. Ook is er een open training in de Johan Cruijff Arena.

Aanbevolen
Steijn vindt binding en interactie met supporters belangrijk

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >